Lichtjesavond 2023

Lichtjesavond Surhuisterveen 2023

De lichtjesavond op de Bijzondere Begraafplaats van Surhuisterveen vindt dit jaar plaats op dinsdag 12 december. Uitvaartvereniging Memento Mori organiseert dit hartverwarmende evenement in samenwerking met Nijboer Uitvaartzorg tijdens een van de donkere dagen van het jaar. 

In deze periode kan het gemis van dierbaren misschien wel sterker zijn dan anders. Mooie, liefdevolle herinneringen kunnen hierbij een enorme steun zijn. Het thema voor dit jaar is dan ook ‘Herinneringen’. De begraafplaats is voor deze gelegenheid sfeervol verlicht met lichtjes en vuurkorven. De bezoekers worden uitgenodigd om een kaars aan te steken en een mooie, persoonlijke herinnering achter te laten in de gedenkboom.

Deze avond wordt begeleid door gastspreker Hindrik Riemersma. Hij deelt een verhaal rondom het thema ‘Herinneringen’. Ook deze keer dragen enkele leerlingen van VO-Surhuisterveen een gedicht voor en er is warme chocolademelk, koffie en thee om warm te blijven.

Vanaf 18.30 uur bent u van harte welkom aan de Vierhuisterweg 32 – Bijzondere Begraafplaats - te Surhuisterveen. Het programma start om 19.00 uur.