Open dag 23 september 2023

OPEN DAG AULA, DE BINING en DORSPSTSJERKE SURHUISTERVEEN

Uitvaartvereniging Memento Mori Surhuisterveen zet de deuren open van de Aula met rouw- en familiekamer, de Bining en Doarpstsjerke op zaterdag 23 september 2023 van 10.00 uur tot 15.00 uur. De hele dag door kunt u hier een kijkje nemen.

Om 10 uur geeft een team van dragers op het terrein van de Doarpstjerke een demonstratie in het plechtig dragen van een kist onder muzikale begeleiding van organist Sebastiaan Schippers en fluitist Ilse Terpstra.

Daarna opent wethouder Vegelin de Open Dag en zal een nieuw gedenkelement, die te vinden is op de Bijzondere Begraafplaats in Surhuisterveen, onthullen.

Notaris Kluitenberg zal om 11 uur in de Doarpstsjerke het één en ander vertellen over zaken rondom overlijden en wat er dan zoal, vooraf, geregeld kan worden.

Verder kunt u de hele dag met vragen terecht bij de stand van vereniging Memento Mori en diverse andere standhouders die werken in en rondom de uitvaartbranche.
Amfora toont deze dag demonstraties voor het maken van rouwbloemstukken en het team van dragers zal tussen 13 uur en 14 uur een tweede demonstratie verzorgen.

Kom langs aan de Gedempte Vaart 8, de toegang is gratis.
Koffie en thee staan klaar.

 

De organisatie is in handen van

Deelnemende bedrijven

 

 

Muzikale begeleiding door